Symposium: "Samen sterker in de Jeugdzorg", Save the date! 11 maart 2022

Op 11 maart 2022 organiseert de Flevo Academie Jeugd het 5e Flevolandse jeugdzorgsymposium, met ook dit keer weer een inspirerend, maar vooral activerend programma. Waar we elkaar vorig jaar nog “coronaproof” vanachter de laptop ontmoetten, gaan we dit jaar ons uiterste best doen om elkaar weer “live” te spreken.


Centraal tijdens het symposium staat het thema ‘Samen sterker in de jeugdzorg’. De Flevolandse gemeenten en jeugdhulpaanbieders hebben gezamenlijk uitgesproken dat jeugdhulp samen en dichtbij georganiseerd moet worden. Jeugdhulp moet passen bij het gewone leven en moet eenvoudig en toegankelijk zijn. Om dat te bereiken hebben we elkaar nodig en zullen we meer samen moeten optrekken: gemeenten onderling, lokale toegangen jeugdzorg, jeugdigen en ouders, jeugdhulpaanbieders, het expertisenetwerk en waar nodig ook andere domeinen. Samen staan we sterker en komen we verder! Tijdens het symposium willen we hierin een aantal concrete stappen gaan zetten.

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de invulling van het programma. Zet jij alvast de datum in je agenda?

Wanneer: vrijdag 11 maart 2022
Hoe laat: 9.00-16.00 uur met aansluitend een netwerkborrel
Waar: theater Agora, Agorabaan 12, Lelystad
Voor wie: jeugdhulpverleners, beleidsadviseurs, managers, wethouders, ervaringsdeskundigen en iedereen die betrokken is bij de jeugdzorg.
Kosten: gratis
Accreditatie: wordt aangevraagd

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. Laat hieronder de eerste reactie achter.

Reageren

Vul een geldig e-mailadres in